Viimeiset päivät Portugalissa

Viimeinen kokonainen päivä ja kroppa alkaa olla toden teolla väsynyt.

Perjantain hyppytreeni, jota myös kuvattiin, meni aika putkeen. Juoksin kerrankin suoraan ja harjoituksen 12 hypystä viimeinen oli onnistunein (ja pisin), eli jaksamistakin siinä treenissä riitti. Kehitettävää tietysti on vielä aika paljon, mutta ainakin se oli oman tasoinen harjoitus ja valmentaja pääsi katsomaan hyppyjä myös hidastettuna. aika harvinaista herkkua. Joukkueen johtaja ja fyssarikin olivat sitä mieltä, että hyppyni ovat parantuneet siitä, kun he ovat niitä viimeksi katselleet. En siis ihan toivoton tapaus ole hyppyjenkään suhteen!

Olen yrittänyt lisäillä videopätkää siitä viimeisestä hypystä, mutta WordPress vaatii maksullista videojulkaisujuttua, Facebookiin se ei lataudu millään ja YouTubeen lataaminenkin tyssäsi siihen, että olisi pitänyt luoda kanava ja sitä varten laittaa kaikki tiedot (sukupuoli, syntymäaika jne) pudotusvalikoista, jotka eivät apuvälineilläni toimi. Ehkä saan vielä sen lisättyä jotenkin, mutta taidan nyt odottaa kotiutumiseen saakka.

Perjantaina iltapäivällä otettiin vähän lähtöjä. Oppaan jalat eivät olleet kunnossa, niinpä lähdin itsekseni. Minulla kyllä vauhtia piisasi ja aika suoraankin osasin tällä kertaa juosta, ei tarvinnut valmentajan tulla lantiosta kääntämään. ;) Jostain kummasta on vaivihkaa jalkoihini nopeutta tullut.

Lauantain aamutreeninä jumpattiin 5 kg tangon kanssa. Hyppelyitä tuli sen verran, että pohkeet ja penikat jumiutuivat. Kaarijännityksessä ei käsissä riittänyt voimia nostaa tankoa suoraan eteen, joten teimme ilman sitä. Ylivedot sujuivat taas jo paremmin kuin edellisellä kerralla; nyt ei sentään olkapää muljahdellut, kuten viimeksi. Sen tosin taas totesin, että jos meinaan joskus keihästä heittää (ja todellakin tahdon sitä tehdä!), pitänee ensin vähän vahvistaa olkapäätä.

Kävelimme kentältä takaisin ja pohkeet ja penikat kipeytyivät vielä lisää. Olisin halunnut hypätä iltapäivällä, mikä oli suunnitelmissa, mutta valmentaja päätti meidän sen sijaan menevän rantaan hyppelemään ja kahlaamaan veteen. Täytyy myöntää, että kai se kuitenkin oli oikea ratkaisu, sillä jo paljain jaloin pehmeällä alustalla tehdyt vuoroloikat kipeyttivät penikoita lisää.

Eilen oli lepopäivä, jonka vietin pitkälti äänikirjaa kuunnellen. Aika kulki älyttömän hitaasti. Sain vähän myös opiskelujuttuja tehtyä, mutta kyllä niitä tällekin päivälle riittää…

Tänään, viimeisenä kokonaisena päivänä, oli niin kylmä, että ensimmäisen kerran treenasin pitkähihainen paita päällä. Oli tarkoitus tehdä juoksu- ja hyppyharjoitus. Opas oli käsketty täydelliseen lepoon kahdeksi päiväksi, jotta jalat kestäisivät tänään. Ei ne sitten kuitenkaan kovin hyvin kestäneet. Mutta en minäkään kestänyt, ei sen puoleen. Kaikki lihakset ja ihan koko kroppa on niin väsynyt ja raskas, ettei oikein meinannut tulla mitään. Hengästyin myös pahemmin kuin aikaisempina päivinä. Tuntui luovuttamiselta sanoa, ettei jaloissa oikein ole enää puhtia. Kyllä minä olisin vielä väkisin puristanut itsestäni viimeisetkin mehut irti, mutta valmentaja löysäsi harjoitusta.

Harmittaa. olisin halunnut hyvän viimeisen treenipäivän, että täältä voisi kotiutua iloisin mielin. Nyt kuitenkin alkaa olla niin väsynyt olo, ettei minusta oikein ole mihinkään. Iltapäivällä olisi vielä tarkoitus tehdä kevyttä lihaskuntoa hotellin altaan vierellä. Kai tästä sen huomaa, että kymmenen päivää oli sopiva pituus ensimmäiseksi etelän leiriksi. Treenejä tälle ajalle kuitenkin tuli 12, mikä on enemmän kuin minulla tavallisesti. Silti olisin halunnut päästä tänään hyppäämään ja tehdä kunnon treenin!

Ehkä sitten ensi viikolla.

Mainokset

Tietoja Ronja

Intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, jonka tavoitteena on saada digitaalisesta maailmasta jokaiselle toimiva ympäristö. Digitaalisen maailmanparannuksen lomassa urheilen tosissani ja vähemmän tosissani.
Kategoria(t): Leiri. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s