Pieleen meni

Jos tämänpäiväisten urheilukoulun olympialaisten oli tarkoitus olla itsevarmuutta lisäävä viimeinen pituusharjoitus ennen Berliinin GP-kisoja, niin pieleen meni. Okei, keskittymistä häiritsi lauma 6-8-vuotiaita tyttöjä vieressä kihisemässä ja kuhisemassa (tai oikeastaan ne taisivat enemmänkin toljottaa silmät pyöreinä ja neuvoivattoisiaan, että ”nyt pitää olla hiljaa”), mutta ei sellainen saisi vaikuttaa. Ensimmäinen hyppy piti ottaa kolmeen kertaan, ennen kuin juoksin riittävän suoraan ja osuin kasaan.

Oikeat kisoihin osallistuvat hyppäsivät kaksi hyppyä, minä jäin vielä jatkamaan kahdella hypyllä. Kahden ensimmäisen hypyn jälkeen valmentaja kävi miltei huutamassa minulle, kun ei mikään oikein sujunut. Kaksi jälkimmäistä olivatkin sitten jo aavistuksen parempia, mutta valmentajan mukaan minulle mahdollinen noin 450 ei ollut kyllä lähelläkään. Joku on tosin pielessä, jos neljä hyppyä ovat mitoiltaan puolen metrin haarukassa. Ennen olen sentään hypännyt tasaisia sarjoja, vaikka olisivatkin huonoja hyppyjä olleet.

Tänään vielä pientä veryttelyä ja venyttelyä, jotta huominen juoksu sujuisi aikaisesta aamun lentomatkasta huolimatta hyvin. Ja toivottavasti se lauantain pituuskin menisi taas vähän paremmin kuin tänään.

P.s. Penikkakipuihini kokeiltiin ensimmäistä kertaa kinesioteippiä. Sain teipin vaan oikeaan jalkaan, jossa kivut ovat olleet suuremmat. En tiedä sitten, onko lumevaikutus suurin tekijä, mutta tänään ei kyllä oikeassa jalassa tuntunut käytännössä yhtään. Vasenkaan ei paljon kipuillut, mutta enemmän kuitenkin kuin oikea. Haasteena oli vaan irrottaa oikeasta jalasta nilkkaa tukevat urheiluteipit irrottamatta alla olevaa kinesioteippiä… Aika hyvin se onnistui.

Mainokset

Tietoja Ronja

Intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, jonka tavoitteena on saada digitaalisesta maailmasta jokaiselle toimiva ympäristö. Digitaalisen maailmanparannuksen lomassa urheilen tosissani ja vähemmän tosissani.
Kategoria(t): Harjoittelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s