Huonoa tuuria…?

Eilen rikoin nivelsiteeni myös siitä ”terveestä” nilkasta. Päivystyksessä lääkäri arveli, että nilkkani olisi ennenkin nyrjähtänyt. ”Ei se kyllä ole, vähän vaan löysä synnynnäisesti.”

Tilanne oli varsin samanlainen, kun oikean nilkan ensimmäisessä nyrjäytyksessä: hyppäsin pituutta, ponnistin liian aikaisin ja tulin alas mondolle. Tiedostin kyllä siinä ilmassa, että nyt meni pieleen, ja yritin tulla nätisti alas, kuten vastaavassa tilanteessa tänäkin kesänä aikaisemmin. No, ihan niin nätisti en tullut. En tiedä yhtään, missä asennossa nilkkani mahtoi olla, kun sen päälle rämähdin. Ilmeisesti aika huonossa. En muista, että oikean nilkan nyrjäyttäminen olisi koskaan sattunut noin paljon. Silloin, kun se oikea nilkka meni vastaavasti ensimmäisen kerran, hyppäsin kuitenkin heti perään täyden kisasarjan, kuten myös seuraavana päivänä. Teipattuna, toki. Nyt ei olisi eilen tullut mieleenkään jatkaa hyppäämistä, kun en olisi edes halunnut laittaa painoa jalalle. Tänäänkään ei edes kotona kyynärsauvan kanssa käveleminen ei ole mikään miellyttävä kokemus.

Tasan kahden viikon päästä olisi EM-kisoissa ensimmäinen laji, pituushyppy. Päivystyslääkäri antoi kyllä ihan luvan mennä kisaamaan hyvin tuettuna, jos kivulta kestän. ”Et sä sitä enempää saa rikottua.” Sen taidan tehdä. Niitä muita lajeja (100m ja 200m) taidan kuitenkin vähän enemmän harkita…

Jos nilkan nyrjäytys voi urheilijalla ikinä tulla hyvään aikaan, niin nyt ei ainakaan tullut. Edessä on tämän vuoden päätähtäin, jossa olisi äärimmäisen jännittävä ja tiukka kisa tiedossa. Saa nyt nähdä, mitä siitä mahtaa tulla, kun ponnistava jalka ei ole täysin kunnossa. Toivottavasti en kuitenkaan tämänkin nilkan kanssa ajaudu mihinkään nyrjäytyskierteeseen.

Mainokset

Tietoja Ronja

Intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, jonka tavoitteena on saada digitaalisesta maailmasta jokaiselle toimiva ympäristö. Digitaalisen maailmanparannuksen lomassa urheilen tosissani ja vähemmän tosissani.
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s