Urheilu-uran seuraava vaihe

Kuulin eilen kolme asiaa, joista huippu-urheilu koostuu: harjoitteleminen, kilpaileminen ja juhliminen. Voin varmaan sanoa päässeeni urheilu-urallani eteenpäin, kun olen ensimmäisiä kertoja saanut juhlia urheilijana.

Viime viikolla Helsyn piiri palkitsi syyskokouksensa yhteydessä menestyneimpiä urheilijoitaan. Minä parhaana naisvammaisurheilijana sain komean pokaalin ja hyvän mielen. Alle 22-vuotiailta urheilijoilta palkittiin myös valmentajat. Ensi vuonna sama tehdään kuulemma vammais- ja aikuisurheilijoidenkin kohdalla. Täytyy siis menestyä seuraavallakin kaunella, jotta valmentajani saisi pystin!
>

Pokaali

Eilen oli sitten Suomen urheiluliiton mitalikahvitilaisuus Valo-talolla. Siellä palkittiin kaikki Tsürihin ja Swansean mitalistit (tosin vammaisurheilijoista iso osa oli etelässä leirillä). Minun ei alunperin pitänyt mennä sinne, koska oli samaan aikaan luento. Erinäisistä syistä johtuen päätin kuitenkin skipata luentoni ja juhlistaa kolme kuukautta jälkikäteen EM-mitaliani.

Valo-talolta siirryttiinkin vielä Säätytalolle pääministerin vastaanottoon yhdessä koripallo-, lentopallo- ja uintijoukkueen kanssa. Tilaisuus oli varsin vapaamuotoinen ja glögi ja suolaiset cocteil-palat maistuivat. Enemmänkin olisi voinut sosialisoida muiden urheilinoiden kanssa, mutta meidän vammaisurheiluporukkamme on niin mukava, että aika meni sillä porukalla jutustellessa.

Ehkä vielä joku vuosi pääsen urheilijana juhlimaan myös Suomen itsenäisyyttä. ;)

Päätin- muuten tänään (taas), että minusta tulee vielä maailman paras sokea pituushyppääjä. Siihen on jonkin verran matkaa ja paljon työtä, eikä sitä ainakaan helpota vammautuvat nilkat ja rahoituksen pienoinen puute, mutta minä taistelen!

Mainokset

Tietoja Ronja

Intohimoinen saavutettavuuden puolestapuhuja, jonka tavoitteena on saada digitaalisesta maailmasta jokaiselle toimiva ympäristö. Digitaalisen maailmanparannuksen lomassa urheilen tosissani ja vähemmän tosissani.
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s